Bootstrap Example

 

   Minimaliseren

 

Overeenkomst tussen gebruiker en CARMEN automotive

De CARMEN automotive Website bestaat uit verschillende Webpagina’s die worden aangedreven door CARMEN automotive.

De CARMEN automotive Website wordt u aangeboden onder de voorwaarde dat u deze accepteert onder de hierin vermelde voorwaarden, bepalingen en mededelingen. Uw gebruik van de CARMEN automotive Website vormt uw akkoord met al deze voorwaarden, bepalingen en mededelingen.

Verandering van deze algemene voorwaarden

CARMEN automotive behoudt zich het recht om de voorwaarden, bepalingen en mededelingen volgens welke de CARMEN automotive Website wordt aangeboden te wijzigen, met inbegrip van maar niet beperkt tot kosten die worden geassocieerd met het gebruik van de CARMEN automotive Website.

Links naar websites beheerd door derden

De CARMEN automotive Website kan links naar andere Websites ("Gelinkte Sites") bevatten. De Gelinkte Sites zijn niet onder de controle van CARMEN automotive en CARMEN automotive is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige Gelinkte Site, met inbegrip van maar niet beperkt tot eventuele links die aanwezig zijn op een Gelinkte Site, dan wel wijzigingen of updates van een Gelinkte Site. CARMEN automotive is niet verantwoordelijk voor webcasting of andere vormen van overdracht vanaf een Gelinkte Site. CARMEN automotive verstrekt deze links uitsluitend voor uw gemak, en het opnemen van een link impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van CARMEN automotive van de betreffende site noch enige connectie met de exploitanten ervan.


De informatie op deze website mag uitsluitend door gebruiker zelf worden gebruikt. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming vooraf.